Снимка БулфотоКирил Петков обяви как ще се финансира неговата партия.Финансирането на

...
Снимка БулфотоКирил Петков обяви как ще се финансира неговата партия.Финансирането на
Коментари Харесай

Продължаваме промяната ще финансира предизборната си кампания само от дарения

Снимка Булфото

Кирил Петков разгласи по какъв начин ще се финансира неговата партия.

Финансирането на предизборната акция на обединението " Продължаваме промяната " ще бъде напълно от дарения, направени от съидейници и другари. Това сподели във Велико Търново някогашният длъжностен министър на икономиката Кирил Петков, който съставлява обединението.

Той акцентира, че всички дарения идват от хора, които покриват критериите на политическия план, като множеството са от притежатели на IT компании. За да няма шокови цени през зимата би трябвало да се вземат три незабавни ограничения, уточни някогашният длъжностен министър на финансите Асен Василев.

Според него би трябвало да се вземе азерски газ, да се пуснат каскадите от един гигават, което фрапантно ще стабилизира цените, както и да се оформят дълготрайни контракти от шест и 12 месеца на електроенергийната борса, които да покриват 80 % от потреблението, с цел да се подсигурява резистентност на цените на пазара.

" Ако това не се направи шансът да има шокова цена е доста огромен ", уточни той. За страдание служебното държавно управление е с " вързани ръце " и не може да смени бордовете, където това е належащо, с цел да бъдат промените в държавния интерес, а не в частния, разяснява той във връзка рецесията с цените на електрическата енергия и горивата.

Водачът на листата на обединението за Велико Търново ще бъде родом от града, човек с доста добра кариера отвън политиката, посочи Кирил Петков и добави, че до края на идната седмица имената на първите хора в листите ще бъдат оповестени.

" Вярваме, че ще бъдем номер едно политическа мощ ", сподели Петков и уточни, че обединението прави свои социологически изследвания, което дава тази убеденост.

Във Велико Търново някогашните министри в служебния кабинет и съучредителите на партия " Продължаваме промяната " се срещнаха със жители и симпатизанти, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР